Scrapbook page

 

Първата ми скрапбук страничка / scrapbook page. Тя е подарък за блог-годинката на Краси. Няма да крия, че се поизмъчих много, понеже се учих сама от снимки в интернет.

 IMG_0049

Този силует от пергамано чака достатъчно дълго и вече стои кокетно на този проект.IMG_0051

Желанието на Краси беше да има малко тагче, с наши координати и затова в тон с цветовата гама настаних моята визитна-вазичка. SmileIMG_0053

В последните дни се занимавах основно с чаени сгъвки / tea bag folding и затова тук преобладават такива цветя, изработени от пакетчета чай, събирани от моя приятелка специално за картичките, които правя.

IMG_0055

 

Едната половинка на страничката е подвижна, за да може да се използва пространството за стихче или бележки например.IMG_0058

Ето и скеча по който работих, понеже изискването беше страничката да се прегъва на две.

scrapmuss-template06

С нея ще участвам при Двете елши в "Предизвикателство Май - Цветя". P.S. 8 май, 2012г. Страничката вече е при Краси, заедно със стихотворението "Живот от синци", което написах ръкописно,за да завърша ръчната изработка на проекта (всъщност ми свърши мастилото на принтера)!!!

Коментари

  1. УАУ..Пламнито..Мисля,че изглежда страхотно, като за първа скрапбук страничка.Нямам търпения да я видя на живо.. Цветята от пакетчета за чай ...звучи възхитително - никога не би ми хрумнало, а идеята е супер оригинална и цветята изглеждат страхотно!Надявам се,че ще добавиш стихче,или бележки например :) на подвижната страничка, за да е пълна изненадата :)
    Много ти благодаря,че се включи в моята игра по повод първата годинка от първата ми картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита ти първа скрапбук страничка! Ще видиш, че води до пристрастяване:)
    А цветята са много впечатляващи!
    Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината