"Новини"

Както знаете този месец имам честта да бъда гост-вдъхновител в Забавлятелство 36: "Новини"! Темата е много интересна и се свързва с една идея, която обмислях напоследък. Докато се ровех в Интеренет, попаднах на една статия в чуждестранен сватбен сайт, в която беше показана фотография на младоженци на фона на ръкопис. Описанието беше седното: "Може да направите незабравим спомен от Вашата сватба, като се снимате на фона на вашите брачни клетви, НО за сега това е възможно да стане само с помощта на Photoshop!" Сещате се какво си помислих: "Българинът като няма нещо, си го прави сам! Те просто незнаят какви са възможностите на българските Картичкофеи!".
Разбира се, това предизвикателство ме амбицира много, тъй като имам възможност да направя и подходяща сгъвка, напомняща на сгънат вестник. А каква по-хубава новина от сватбено тържество!
Използвах оризова декупажна хартия, за да пресъздам ефекта на написаният текст и ацетат, за да обхвана сгъвката. Камъчета. Младоженците са изрязан елемент от бирен картон.
И гръбчето с красив елемент от завъртулки.

Коментари

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината