скъпи спомени

Имам няколко любими местенца в Блогър, където се разтоварвам от битовизмите и черпя вдъхновение от начинът, по който го правят другите... хобито ни имам в предвид! Обичам сгъвките, обичам семплите неща, но обичам и многопластовите проекти. Но най-много обичам една мицъл от Добрата Книга: "Има време за всяко нещо и определено време за всяко намерение под небето:" (Еклисиаст 3:1) и затова търпеливо, а понякога и много търпеливо изчаквам момента, в който от ръцете ми се появява някой ожидан проект! Така се случи и днес!
Работих по този проект, като използвах дизайнерски хартии, които преди време ми подари моята любима приятелка Поли. В началото на този месец, тя зададе едно предизвикателство към всички нас: "Мил жест без повод, но задължително с послание. И от някъде да наднича нещо синичко!" Когато довършвах етикета си дадох сметка каква страхотна връзка има между двете!
И ето го, съвсем семпъл, но интерактивен и ще бъде подарък за една млада дама, която в продължение на незнам колко години вече, ме изненадва с малко подаръче в навечерието на Коледа!

Коментари

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината