Картичкофурии на 7 години - пета тема "Цветова комбинация"

Няма български крафтър, който да не се е докоснал до Предизвикателството Блог Картичкофурии! Всички обичаме това място, защото там намираме вдъхновение и подкрепа в своят път за развитие на любимото хоби! Покрай многобройните предизвикателства израстнахме в много техники и посоки! Тук се създадоха и много истински приятелства!
Картичкофурии става на 7 години! Честито на създателите, честито и на всички момичета и момчета, които правят това място живо със всяко следващо предизвикателство!
Тази година е замислено едно много вълнуващо Парти по случай годишнината - цели 7 теми! Като се замислих - чудесна възможност за разгръщане на много техники! Развълнувах се много!
Реших да започна с Цветовата комбинация в пета тема - бяло, сиво, синьо и кафяво, зададена от Картичкофеята Диди Георгиева - didStef. Идеална възможност да навия още малко ленти в началото на годината, с надеждата да продължа и през следващите месеци... да видим, дали ще подобря уменията си с още някой проект.
Ето я картичката, която направих с техника квилинг и една дискретна 7-ца, заради основната тема.

А сега ще продължа да работя и по другите теми!
До скоро!

Коментари

  1. Нестандартна,уникална и феноминална!Поли- много ми хареса!Благодаря ти ,че избра моето предизвикателство при Фуриите.Ще очаквам с нетърпение да видя още твои творения и по останалите теми.Успех и прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи, Диди! Ще се постарая да се включа в повече теми! Прегръдки и от мен!

      Изтриване
  2. Надявам се да те виждаме по-честичко тази година, Плами. Навивай смело ленти и прави все такива красоти с тях. Успешна и шарена година!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тони! Весела и творческа година и на теб!

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината